top of page

Wij zijn Dekkers Marketing

Aangenaam kennis te maken

We houden ervan om ons te omringen met mensen die ons inspireren. We komen graag meer te weten over jou en jouw onderneming, voordat we onze gedachten en ideeën delen.

Hoi! Wij zijn Dekkers Marketing.

​Met meer dan 10 jaar ervaring in marketing, branding en communicatie, zijn we jouw partner voor groei.

Onze ervaring is opgedaan in diverse industrieën, variërend van automation en IT tot de entertainment en gaming wereld. In elk van deze omgevingen hebben we nieuwe marketing systemen geïntroduceerd, marketing campagnes gedaan en complete rebrandings begeleid.

Afkomstig uit Den Bosch, zijn we gevestigd in het prachtige Vught. We hebben al veel mooie bedrijven uit de regio mogen leren kennen. En begrijpen daarom ook dat voor hardwerkende ondernemers tijd en geld kostbaar zijn.

Voor grotere bedrijven zie je vaak dat er uitgebreide vooronderzoeken gedaan worden wanneer de klant met een wens of uitdaging bij een reclamebureau komt. Dit kan betekenen dat een klant na vele maanden nog geen direct tastbaar resultaat ziet. Dit proces is niet alleen kostbaar en tijdrovend voor een onderneming met een kleinere bedrijfsgrootte, maar vaak ook onnodig voor de midden of kleine ondernemer die graag door wil pakken. Dit was voor ons de reden om een andere aanpak te kiezen.

Dekkers Marketing Poster
Dekkers Marketing Eigenaar

"Bij Dekkers Marketing blijf jij lekker ondernemen, terwijl wij voor alle marketing wensen zorgen, hoe groot of klein die wensen dan ook zijn."

Koen Dekkers | Dekkers Marketing

Geen gedoe, geen overbodige kosten of ingewikkeld jargon. Ik en mijn netwerk van marketing specialisten zijn hier om je te helpen groeien, of je nu een nieuw logo wilt, hulp nodig hebt met je website, marketing en communicatie of gewoon je hele merk opnieuw wilt uitvinden.

Bij Dekkers Marketing blijf jij lekker ondernemen, terwijl wij voor alle marketing wensen zorgen, hoe groot of klein die wensen dan ook zijn.

 

Hoe we dat doen? Neem gerust contact op! 

Snel, simpel en efficiënt.
bottom of page